Διαδικτυακό παιχνίδι

Διαδικτυακό παιχνίδι

Τα παραδοσιακά παιχνίδια, αυτά που γνωρίζουμε όλοι από μικρά παιδιά, διέπονται από κοινά χαρακτηριστικά: έχουν συγκεκριμένους κανόνες παιξίματος κι ορίζουν την αλληλεπίδραση μεταξύ των παικτών με συγκεκριμένο τρόπο. Έχουν όμως και περιορισμούς που σχετίζονται άλλοτε με το χώρο και το χρόνο διεξαγωγής τους, άλλοτε με τον αριθμό των παικτών, κλπ.

Η νέα τάση της ψυχαγωγίας στην ψηφιακή εποχή, προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ παραδοσιακού και ηλεκτρονικού παιχνιδιού, αξιοποιώντας τα θετικά στοιχεία και των δύο κι απαλείφοντας κατά το δυνατόν, τους περιορισμούς.

Ως εκ τούτου, η πρόταση δεν μπορούσε να παραβλέψει τις σύγχρονες τάσεις της τεχνολογίας και της διασκέδασης και έτσι συμπεριέλαβε το έργο δράσης που αφορά τη δημιουργία διαδικτυακού παιχνιδιού. Γνωρίζοντας όλοι το χρόνο που καταναλώνουν τα παιδιά μπροστά στον υπολογιστή και θέλοντας να τους παροτρύνουμε να παίξουνε ένα παιχνίδι, ίσως αρκετά διαφορετικό από τα σύγχρονα, αλλά ταυτόχρονα αρκετά γνώριμο σε όλους μας, σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι για μια ηλεκτρονική ευρωπαϊκή γειτονιά. Η επιλογή του έγινε με πολλή αγάπη και προσοχή καθώς απευθύνεται κυρίως σε παιδιά.

Το διαδικτυακό αυτό παιχνίδι είναι στην αγγλική γλώσσα, ώστε να είναι προσιτό σε όλο τον κόσμο.

Demo Διαδικτυακού Παιχνιδιού

Παιχνίδι Pacman

pacman

Έχετε κάποια ερώτηση;

Ευχαριστούμε για το μήνυμα σας!

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty

eXTReMe Tracker